A Capcom az Unreal Engine 3 mellett döntött ismét

2008. június 25.
1.8061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Epic Games népszerű és erőteljes Unreal Engine 3-ja eddig is szépen hozott a csapat konyhájára.

A srácok is dolgoznak vele tisztességgel, házon belül, ám a motor liszensz díjaiból is szép summa folyik be a stúdió számlájára. A Capcom is jelezte, hogy ismét igénybe veszik a magasra pozícionált engine-t, egy eddig be nem jelentett project összetákolásához. A Capcom részletekkel nem szolgált, jelenleg annyi ismert, hogy az anyagon máris szorgos pacsik munkálkodnak, valahol Európában.

A Capcom-nak ez a második személyes találkozása a kiváló grafikus engine-nel, bár még korábban nem dolgoztak vele, az Airtight Studio számára megvásárolták a jogot, hogy összerángassák segítségével az ígéretesnek tűnő Dark Void-ot, amelyet a Capcom fog kiadni, várhatóan a következő esztendőben.

"Az Unreal Engine 3 kitűnően illik ahhoz a project-hez, ami jelenleg is fejlesztés alatt áll Európában és egy remek lehetőséget biztosít arra, hogy minőségi végeredmény szülessen. Nem csak a csapat tapasztalata nyom a latban az Unreal Engine 3-mal, hanem a grafikus motor általános sokoldalúsága is..." - nyilatkozta Keiji Inafune.

Az, hogy mely európai stúdió számára liszenszelték az Unreal Engine 3-mat, még nem ismeretes, ahogy az sem, hogy milyen jellegű anyagot hegesztenek vele, a szóbanforgó stúdió falain belül. A Capcom bizakodó nyilatkozata számunkra is ad némi reményt. Hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk, ne menjetek messzire.

Dark Void: A párhuzamos univerzum
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljaMonyo profiljagery1113 profilja