A Brothers In Arms is szakít a második világháborúval?

2009. június 25.
2.1611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan már szinte szó szerint undorral figyelik, ha egy játék a második világháborút választja témakörének, de minimum annyian biztosan megzavarodnak a témáért, és örömmel nyugtázzák a napot, ha bejelentésre kerül valami figyelemre méltó világháborús alkotás.

A Call Of Duty modernizálódása elég mély sebeket hagyott egyes játékosokban, de a végkimenetelt tekintve abszolút jól sült el a döntés, amit most próbálnak egyre többen meglovagolni. Nem is olyan régen érkezett egy szóbeszéd, miszerint már a Medal Of Honor sem szeretne tovább a témánál maradni, most pedig érkezett egy újabb kegyelemdöfés...

Mielőtt bárki könnyek között törne ki, szögezzük le gyorsan, egyáltalán nem biztos ami a következő sorokban elhangzik, hiszen sem hivatalos bejelentés, sem más egyéb nem érkezett a témával kapcsolatban, viszont a Gearbox Software négy igen érdekes játékcímet foglaltatott le magának a minap. A négy játékcím a következő: World War II Hero, War Hero, Brothers in Arms War Hero és Modern War Hero. Az első elnevezés abszolút kimeríti a világháborút, ilyen néven abszolút tagadhatatlan egy ilyen tematikájú játék készülte, viszont az utolsó név, a Modern War Hero már gyanúra ad okot.

Természetesen a négy cím egyáltalán nem azt jelenti, hogy négy új játékon dolgozik a Gearbox Software, de természetesen ez sincs kizárva, sőt, az sem száz százalékos, hogy a Modern War Hero egy Brothers In Arms szériás alcím lesz, de külföldi kollégáinkban megindult az aggódás, amit mi csak és kizárólag folytatni tudunk. Ugyanakkor ha a Brothers In Arms szakít is a II. Világháború témájával, az nem most fog bekövetkezni, hiszen az utolsó rész, legutolsó képsorain a "folytatjuk" feliratot olvashattuk, így elég nagy képzavart okozott ezzel a játékosok köreiben a Gearbox. Ti mit gondoltok? Talán több új Brothers In Arms epizód is készül? Esetleg egy teljesen új franchise? Reméljük hamarosan kiderül!
1 hozzászólás

Tibit

16 éve, 1 hónapja és 8 napja

A végén nem marad egy ww2-s játék sem. Nem egymást kellene utánozni, hanem új ötleteket kell feldolgozni, így mindig csak egymás után kullognak majd, meg nekünk is jobb lenne a választék miatt.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja