A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók

2009. március 05.
3.1731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Idén pontosan húsz esztendeje annak, hogy megjelent a Boy And His Blob, David Crane, a Pitfall kreátorának platform remeke.

A kaland Nintendo Entertainment System-en vette kezdetét, be is fejeződött, majd az évek múlásával lassan feledésbe merült. A Majesco Entertainment most lefújja a vastag porréteget az anyagról és a Contra 4 fejlesztőinek, a WayForward-nak segedelmével újjáéleszti a húsz éves platformert, méghozzá stílszerűen a Nintendo Wii konzolokon.

A grafikai körítés megmarad az eredeti, kétdimenziós, sprite alapoknál, viszont teljesen újradolgozzák azt, hogy megfeleljen a kor követelményeinek. A képzavar esetünkben életképes, a kor követelményei a harmadik dimenziót igénylik egy mászkálós mókánál, de a lényeg mindenki számára érthető lesz. A grafika a megboldogult kilencvenes évek elejét idézi fel bennünk, egy igazi retro csemege lesz ez az arra szomjazóknak, semmi szilikon cicoma, csak vérbeli klasszikus látványorgia.

Változatos, gyönyörűen megrajzolt hátterek, és rengeteg felfedezni, megnyitni való vár majd ránk a kis fiatal sráccal és az ő..., foltjával. A Boy And His Blob-ban összesen negyven szint lesz játszható és valamikor idén érkezik, kizárólag a Nintendo nagyobbik pénznyomdájára, Nintendo Wii-re. Hoztunk képeket és videókat egyaránt. Fantasztikus, egyszerűen szívszorító, ahogy előtör a nosztalgia érzés a lelkek mélyéről. Polygon Matyik messze kerüljék el. Újabb iskolapéldája annak, hogy a platform műfajnak bizony jobban áll a síkbeliség.


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 2. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 3. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 4. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 5. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 6. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 7. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 8. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 9. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 10. kép


A Boy And His Blob: Bejelentés, képek, videók - 11. kép



#tv#
#tv2#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja