A Blizzard már tervezi a következő WoW kiegészítőt

2008. december 06.
2.0721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár hete vándorolt a boltok polcaira a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Wrath of the Lich King, és szinte rögtön az eladási listák élen találta magát, amely pozíciót a mai napig tartja.

Azt gondolhatnánk, hogy a Blizzard munkatársai végre pihennek egy kicsit, és a koktélok szürcsölgetése mellett csak a beömlő pénzmennyiség számlálásával lesznek elfoglalva. Tévednénk. Nem elég, hogy továbbra is gőzerővel zajlanak a Diablo III és a StarCraft II körüli munkálatok, Paul Sams, a stúdió Chief Operating Officerjének állítása szerint már elkezdték tervezni a WoW következő bővítményét.

"Nos, egyelőre még semmink sincs, amit megoszthatnánk, de a fejlesztőcsapat előretekintett, és bár nem ismerik a jövő összes apró elemét, de egy általános keret már megszületett a dizájnerek és a munkatársak fejében" - kezdte Sams az interjút. "Tehát már tudják, hogy merre vezet az út, de még sok lényeges dolgot meg kell határozniuk. Számos kreatív emberünk van, akik nem szenvednek nagyszerű ötletek hiányában, és az a legnehezebb, hogy kiszedjük ezek közül a megfelelőeket, amelyek illeszkednek a történethez, amelyet megpróbálunk elmesélni az egyes tartalmi frissítésekben és kiegészítőkben. Minden egyes alkalommal, amikor beszélek ezzel a csoporttal, a gondolatok csak úgy záporoznak, ezért úgy érezzük, hogy még sok mindent kell megvalósítanunk."

Sams azt is elárulta, hogy a WoW kiegészítők sora nem fog elapadni a közeljövőben. "Számíthattok rá, hogy lesznek további bővítmények a World of Warcrafthoz. A játékosok szenvedélyes csapata játszik a World of Warcrafttel, és folytatni fogjuk ennek a csapatnak a támogatását addig, amíg lesz számottevő mennyiségű ember, aki tolni akarja a játékot."
1 hozzászólás

Tibit

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

Az írásaitok alapján kezd megtetszeni a WoW, pedig eddig én voltam az egyik legnagyobb utálója! Lehet, hogy kipróbálom majd valami KALÓZ szerveren, Blizzard úgyis fürdik a pénzben! De függő nem leszek!!!!!
Az egyik elektronikai üzletben láss csodát árulnak original játékokat, csak a választék elég satnya. De wowból van nekik is elég! sajna csak abból

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja