A Blizzard átvette a Diablo3 domain nevet

2008. május 01.
2.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Vajon miért alkudozott a domain tulajdonosával a Blizzard? Eddig a diablo3.com rajongói oldalként funkcionált, mostantól azonban kénytelenek nevet változtatni, és átköltözni a dibalofans.com címre.

Azt hiszem pofonegyszerű a megoldás: Ezzel a lépéssel a Blizzard úgymond igazolta azt, amit eddig is mindenki sejtett, azaz most már borítékolható a harmadik rész bemutatkozása, a hivatalos bejelentés már itt van a kertek alatt.

Korábban jónéhányszor adtunk már hírt arról, hogy valami készül a kiadó/fejlesztő Blizzard háztáján. Hallhattunk rejtegetett projektről, állítólagos fülesekről, amelyek mind-mind azt igazolják, hogy hamarosan itt a várva-várt harmadik rész.

Az újdonsült rajongói oldalon a diablonfansite.com-on, az adminisztrátor részeletesen beszámol a névváltoztatás körülményeiről. Gyaníthatóan örömmel mondtak le a domain-ről, hiszen sokunkkal egyetemben bizonyára nagyon sokan várják az akció/RPG műfaj új trónkövetelejőt.

Gyaníthatóan a bejelentésre az idei Blizzard Worldwide Invitational show keretében kerül sor, melyet június végén rendeznek meg a francia fővárosban.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nem mondanám magam nagy diablosnak, de a második és harmadik rész megfogott, és pár órára a gép elé ültetett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja