A Biostar bemutatta új TH55 XE alaplapját

2009. december 10.
1.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú számítógép kiegészítőiről ismert Biostar a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az alaplapjainak termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó T szériájába tartozik, az üzletek kínálatában pedig Biostar TH55 XE típusjelzéssel fog felbukkanni. Az alaplap egy LGA1156 CPU foglalattal van szerelve, tehát az Intel legújabb Core i5 és Core i7 központi feldolgozóinak fogadására van felkészítve, amikhez már természetesen DDR3 rendszermemória támogatást is kínál.

A Biostar TH55 XE microATX kialakítással rendelkezik, és a grafikus gyorsító fogadásához egy darab 16X-os PCI Express foglalattal van felvértezve. A további bővítőkártyáknak egy 4X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot kínál helyet, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 2600MHz-es frekvencián is. Az adattárolóknak egy PATA és öt darab SATA II port kínál csatlakozási lehetőséget. Az alaplap kínálatából persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és a 7.1-es hangkártya sem.

A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy D-Sub VGA és egy DVI, egy HDMI, egy RJ-45 LAN, négy USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy optikai SPDIF, egy 1394 FireWire, valamint az előbb említett audiorendszer csatlakozói. A megfelelően stabil működést egy hétfázisú tápellátás garantálja. A Biostar TH55 XE várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

A biostar-ról már hallottam, de úgy ismeretlen mint alaplap gyártó, Ahhoz képest egész tetszetős lapot készített, mind kinézetre, mind teljesítmény alapnak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja