A Biostar bemutatta új TH55B HD alaplapját

2010. január 18.
1.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A nagy múltú Biostar a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az alaplapjainak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó T szériájának legújabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Biostar TH55B HD típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új alaplap microATX kialakítással rendelkezik, és ahogy azt már a modellszáma is sugallja, az Intel H55-ös chipkészlet köré épül, vagyis már fel van készítve az Intel legújabb Core i5 és Core i3 processzorok fogadására is, amik mellé természetesen DDR3 memóriatámogatás is párosul.

A Biostar TH55B HD már képes használni a Clarkdale központi feldolgozók integrált grafikus chipjét, de ha nagyobb teljesítményű gyorsítókártyát szeretnénk használni, akkor rendelkezésre áll még egy 16X-os PCI Express 2.0 foglalat is. A további bővítőkártyáknak egy 1X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot kínál helyet, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár a 2000MHz-es túlhajtott frekvencián is. A különféle meghajtóknak egy PATA és hat darab SATA II port biztosít csatlakozási lehetőséget. Az újdonság felszereltségéből persze nem hiányzik a beépített Gigabit Ethernet vezérlő és az 5.1-es hangkártya sem.

A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet, egy D-Sub VGA és egy DVI, négy USB 2.0, egy HDMI, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett audiorendszer csatlakozói. Az alaplap stabil működését és túlhajtását egy ötfázisú tápellátás garantálja. Az új Biostar TH55B HD várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a boltok polcain, de az áráról a gyártó egyelőre még sajnos nem közölt információt.
6 hozzászólás

richie8

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Első ránézésre kicsit szivárványszínű az egész De az is megemlítendő, hogy szép felhozatalt mutatott be a Biostar bővítőhelyek kapcsán, ez már fél siker. A jó ár lenne a másik fele a sikernek

válasz erre

hellokitti

11 éve, 9 hónapja és 18 napja

Dorcika írta:
Szép, de nem...
Ja.A RED írta...

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 9 hónapja és 19 napja

Dorcika írta:
Persze, ötöst adtam rá...
És szép v nem?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

Hori a (hun)

11 éve, 9 hónapja és 19 napja

Dorcika írta:
Szép, de nem...
Válassz! 5 pont? igen

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profilja