A Biostar bemutatta legújabb TA890FXE alaplapját

2010. május 04.
1.7911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Biostar Microtech a mai napon újabb alaplapjáról rántotta le a leplet, ami az AMD legfrissebb 890FX + SB850 chipkészlet párosa köré épül, a boltok polcaira pedig Biostar TA890FXE típusjelzéssel fog megérkezni.

A gyártó újdonsága ATX formátummal lett tervezve (305 X 244 milliméter), és az Advanced Micro Devices AM3 tokozású Athlon II és Phenom II központi feldolgozókat képes fogadni, egészen 140W-os TDP értékig, de természetesen a legújabb, hatmagos Phenom II X6-os processzorok kezelése sem jelent neki különösebb problémát.

Az új Biostar TA890FXE a videokártyák részére négy darab 16X-os PCI Express 2.0 foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a többkártyás ATI CrossFireX grafikus konfiguráció is. A további bővítőkártyák részére két darab hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 1800MHz-es frekvencián is. A különféle meghajtóknak egy PATA és öt darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget (RAID 0, 1, 5 és 10 támogatással). Az alaplap felszereltségéből persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és a 7.1-es HD audiorendszer sem.

A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy 1394a FireWire, hat darab USB 2.0, egy eSATA II, egy RJ-45 LAN, egy optikai és egy koaxiális SPDIF, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. A megfelelően stabil működést és túlhajtást egy hatfázisú tápellátás garantálja, a Biostar legújabb fejlesztésű BIO-unlocKING technológiája pedig lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az Advanced Micro Devices központi feldolgozók gyárilag letiltott magjait néhány egyszerű lépéssel újraaktiválja. Az új Biostar TA890FXE várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 1 napja

Manapság a biostar is kiveszi a részét az alaplapgyártásból, és nem is elhanyagolható produktumokat vonultat fel mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profiljaMonyo profilja