A Biostar bemutatta legújabb AMD 785G chipkészletű alaplapját

2009. július 23.
1.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítástechnikában nagy hírnévnek örvendő Biostar bejelentette, hogy új taggal bővítette ki a T-Series alaplapjai termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság microATX kialakítással rendelkezik, és Biostar TA785GE 128M típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain. Az új alaplap az Advanced Micro Devices rendszereket kedvelő felhasználóknak lehet ideális választás, mert ahogy azt már a modellszámból is sejthetjük a Biostar TA785GE 128M az AMD 785G chipkészletre épül, és az AM2+, valamint az AM3 tokozású központi feldolgozók fogadására van felkészítve.

A Biostar TA785GE 128M esetében a képi megjelenítésről egy 128MB videomemóriával ellátott integrált ATI Radeon HD 4200-as grafikus processzor felel, ami már rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 támogatással, valamint fel van vértezve az ATI Unified Video Decoder 2 (UVD 2), PowerPlay, és Stream technológiájával is. Ha nagyobb teljesítményű gyorsítókártyát szeretnénk használni, akkor rendelkezésre áll még egy 16X-os PCI Express foglalat, így lehetőség van akár az ATI Hybrid CrossFireX konfiguráció kiépítésére is. A további bővítőkártyáknak két hagyományos PCI slot kínál helyet, a memóriamodulokat pedig négy DDR2 foglalat képes fogadni. Az adattárolókat egy floppy, egy PATA, és hat SATA II portra köthetjük. Az alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik az 5.1-es audiorendszer és a Gigabit LAN vezérlő, valamint a hátlapi I/O panelen elhelyezett DVI, D-Sub, és HDMI csatlakozók sem. A megfelelően stabil működést egy 4+1 fázisú tápellátás biztosítja. Az új Biostar TA785GE 128M várhatóan augusztusban fog megjelenni az üzletek kínálatában 90$ körüli áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja