A BioShock-univerzum alapján készít MMO-t a 2K Marin?

2010. április 15.
1.9501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai nap úgy látszik a pletykáké, hiszen a Ghost Recon: Future Soldier után most egy újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét a világhálón.
 

A BioShock 2-t sikeresen leszállító 2k Marin köré épül a történet, akik a VG247 munkatársainak meg nem nevezett, ám biztosnak vélt forrásai szerint egy masszívan többjátékos alkotáson munkálkodnak a háttérben, méghozzá a BioShock-univerzumot felhasználva alapul. Big Daddy és az MMO? Elsőre nem rossz ötlet, sőt mi több, nem is az első eset, hogy szóba kerül a stúdióval kapcsolatban egy ilyen stílusú alkotás.

Egészen pontosan két évvel ezelőtt, a Take Two főnöke, avagy Strauss Zelnick osztott meg a fentiekhez hasonló információkat a nagyvilággal, akkor azonban nem volt kilátásban friss projekt, a 2K Marin viszont éppen tegnap jelentette be az XCOM című nagy visszatérőt, így nagyobbak a kételyeink a pletykával kapcsolatban. Ugyanakkor a VG247 munkatársai becsület szavukat adták, hogy felkeresik az illetékeseket, és rákérdeznek a felvetődött szóbeszédre. Saját bevallásuk szerint sem várnak más választ, mint a "pletykákra és spekulációkra nem reagálunk" mondatot, de azért megpróbálják. Mi pedig várjuk a végeredményt!
1 hozzászólás

popapa

11 éve, 9 hónapja és 21 napja

Várjuk!

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaGrifid profiljaGargameth profiljakylx profilja