A BioShock komponistája zenét szerez a Dante's Inferno-hoz

2009. szeptember 10.
1.6870
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts és a tulajdonában lévő Visceral Games (korábban EA Redwood Shores néven tevékenykedő stúdió) örömmel jelentik, hogy a fedélzetükre csábították a BioShock komponistáját, Garry Schyman-t, aki zenét szerez az epikus, pokolbéli kaland, a Dante's Inferno számára.

A Dante Alighieri világhírű művének alapjaira építkező hack'n'slash alkotás jövő februárban érkezik PlayStation Portable, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

Garry Schyman, a díjnyertes film és videojáték zeneszerző nagyon élvezi a munkát, bevallása szerint ez a feladat egyike a legnagyobb kihívásoknak és a legérdekesebb projekteknek az egész pályafutása során. A nagy zenekari művet a londoni Abbey Road Studios-ban rögzítették idén júliusban, a Philharmonia Orchestra-val, a kórust pedig a Metro Voices Singers szólaltatja meg. A soundtrack a tervek szerint 2010 elején jelenik majd meg. Tény, hogy a látványvilágot masszívan képes támogatni a körültekintően megválasztott zenei aláfestés, amivel úgy tűnik, hogy gondok abszolút nem lesznek, Garry Schyman rendkívüli kvalitását figyelembe véve.
BioShock komponistáját, Garry Schyman-t, aki zenét szerez az epikus, pokolbéli kaland, a Dante's Inferno számára.'>
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaRemulto profiljaManiac profilja