A BioShock 3 mellett érkezhet a film?

2008. június 06.
2.1761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mert bizony, ha még valaki nem értesült volna róla, akkor itt az idő, hogy tudomásul vegye, tervben van egy filmes adaptáció elkészítése a megasiker produktum alapján.

Sokáig pletykálgattak róla, de nem rég ténnyé vált a dolog, megerősítést nyert érkezése, ám azt hogy mikorra készülhet el a vászonra vitt alkotás, jelenleg nem tudni. Annyi már bizonyos, hogy a BioShock 2 megjelenésekor nem kerül vetítésre, hiszen akkor még messze lesz a befejezett stádiumától.

Strauss Zelnick legutóbbi nyilatkozatából kiderült, hogy a BioShock mozi nem készülhet el a játék második felvonásának érkezéséig, sokkal inkább ésszerű a harmadik játék installáció debütjére datálni a filmes produktumot. Hoppá! BioShock 3? Úgy tűnik, hogy a második rész után sem állnak le a srácok és belevágnak egy harmadik BioShock elkészítésébe is. Ez az első alkalom, hogy valaki arra célzott konkrétan, akár trilógiává is bővülhet, a jelenleg még egy részes szuper produktum.

A második BioShock valamikor 2009-ben érkezik Xbox 360-on és PC-on, valamint idén, egy jókora csúszással PlayStation 3-ra az első felvonás. A folytatás jelenleg nem készül a Sony platformjára. Ahogy az korábban nyilvánosságra került, a filmet Gore Verbinski (A Karib Tenger Kalózai trilógia) fogja rendezni és producerelni is egyben, melyet a Universal Pictures stúdióiban fognak rögzíteni. Mi irtóra kíváncsiak vagyunk arra, hogy miként tudják vászonra vinni a best seller játék történetét és nem utolsósorban egyedülálló látványvilágát, valamint hangulatát. Majd kiderül, de nagyon nem mostanában.

A tavaly augusztusi debüt óta több mint 2.2 millió darab BioShock-tól váltak meg világszerte és ehhez még hozzácsapódik az októberre datált PlayStation 3-as kivetülés leendő, értékesítésre kerülő, darabszáma is, nem is beszélve a szintén milliók által várt folytatásról. A brand hamar vált sokak kedvencévé, nem érdemtelenül. Várjuk a további fejleményeket.
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja