A BFG bejelentette a megújult Phobos játék PC-ket

2009. június 03.
1.6151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Intel csak nemrég harangozta be a legújabb Core i7 950 és 975 Extreme Edition központi feldolgozóit, de a BFG Technologies már be is jelentette, hogy frissítette a játékos felhasználóknak tervezett Phobos számítógépei konfigurációját, és azok már az Intel újdonságaival vannak felvértezve.

A BFG Phobos Advanced az Intel Core i7 950, a Phobos Elite pedig a Core i7 975 Extreme Edition processzorral van felszerelve, természetesen mindkét gép alapját egy X58-as alaplap alkotja, DDR3 rendszermemóriával feltöltve.

A BFG Phobos Advanced a fent említett 3,06GHz-es Intel Core i7 950 központi feldolgozóval van ellátva, amit egy 6GB 1333MHz-es RAM-ot tartalmazó DDR3 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért három 1GB-os BFG GeForce GTX 285 grafikus kártya felel (háromutas SLI konfigurációban), az adatok tárolásáról pedig két darab 300GB-os Western Digital Velociraptor merevlemez, és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A számítógép konfigurációjában megtalálható még egy integrált Gigabit LAN kártya, egy Creative X-FI Titanium 7.1 audiorendszer, valamint egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszer.

Az erősebb Phobos Elite a 3,33GHz-es Intel Core i7 975 Extreme Edition processzorral van felszerelve, és a fent említett társához hasonlóan 6GB 1333MHz-es DDR3 rendszermemóriával látták el. A számítógép videorendszerét két darab BFG GeForce GTX 295 1,79GB-os gyorsító (Quad SLI), és egy 1GB-os BFG GeForce GTX 285 kártya (külön a fizikai feldolgozásra) alkotja. Az adatok tárolásáról négy darab 300GB-os Western Digital Velociraptor merevlemez, és egy Panasonic Blu-ray BD-RE/ DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A Phobos Elite további paraméterei megegyeznek az Advanced változatéval, vagyis fel van szerelve még egy Gigabit LAN kártyával, egy Creative X-FI Titanium 7.1 hangkártyával, a merevlemezre pedig a 64bit-es Microsoft Vista Home Premium van telepítve.

A megújult BFG Phobos Advanced és Elite már megrendelhető a gyártó honlapján 5000$-os, valamint 8000$-os indulóáron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja