A Bethesda gamescom 2010 felhozatala

2010. július 28.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Sega és a Capcom különböző mondvacsinált indokokkal úgy döntött, hogy nem lesz jelen Európa legnagyobb játékkiállításán, avagy a kölni gamescom-on, azért aggódnunk nem kell, mert látnivaló lesz így is bőséggel, hiszen többek között például a Bethesda biztosan ott lesz a rendezvényen, és ha már ott van, be is mutat nekünk néhány játékot a készülő arzenálból.

Az augusztus 18-án kezdődő expón így biztosan ott lesz többek között a Fallout: New Vegas, amit az Obsidian Entertainment fenegyerekei fejlesztenek.

Nem szabad azonban elfeledkeznünk az inXile Entertainment fantasy akciójáról, a Hunted: The Demon's Forge-ról sem, de a first person shooterek megreformálójának kikiáltott Brink is jelen lesz az összejövetelen, így a Splash Damage minden bizonnyal szolgál majd nekünk róla némi friss látnivalóval. Végül, de nem utolsó sorban a Bethesda egy külön nagy bemutatót tervez a már évek óta várt Rage-nek, ami az E3-as "díjaratása" miatt most különösképpen előtérbe került, így reméljük végre megjelenési dátummal, de legalább újfent néhány mozgóképpel ruházzák fel az id Software alkotását.
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 11 hónapja és 1 napja

Gondolom ez a Hunted: The Demon's Forge nemjön pc-re. Pedig pont az esetem a hasonló játékoknál és unrealengines amit általában könnyű pc-re csinálni hiszen eredetileg arravan.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja