A Beteshda a játékosokkal tesztelteti a Fallout 3-at

2008. január 28.
2.3071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Közeleg a réges-rég várt Fallout 3 megjelenése.

Ezt igazolandó a fejlesztő Beteshda most a játékosok felé intézett felhívást, melyben arra kéri őket, hogy teszteljék a megjelenés előtt a készülő játékprogramot. A felhívás a játék hivatalos honlapján jelent meg nemrég, és hozzá még egy videót is rendeltek a rafinált fejlesztők, melyben a tesztelésre buzdítják az ifjúságot. A felhívástól azt remélik, hogy a csatlakozó teszterek kiszűrik a játék esetleges hibáit.

Egyre inkább bevált az a módszer a fejlesztőgárdák körében, hogy egy-egy nagy várakozás közepette készülődő játék végső teszteléséhez a játék iránt fanatikusan rajongókat kérik fel. Kicsit álszent a dolog, mivel leginkább népszerűsítés, és idő megspórolása a cél, az online teszterek pedig vannak olyan fanatikusok, hogy szinte inkább maguk fizetnek, csak hogy mindenki más előtt játszhassanak egy-egy játékkal.

Mindenesetre, ha ez a projekt a készülődőben lévő Fallout javát szolgálja, és elérhető vele, hogy ne legyen tele a játék buggal, mint történt az az előző részben, úgy igazolt a kezdeményezés, és bizakodhatunk a játék minnél előbbi megjelenésében is.

A játék honlapja: fallout.bethsoft.com
Fallout 3 megjelenése.'>
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Mostanra jópár cég átvette ezt az ötletetmosolygó smiley Jó ötlet,csak sokan azt hiszik értenek ehez a teszterkedéshez,közbe nemröhögő smiley

válasz erre
Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja