A Battleforge többszemélyes online küzdelmekre invitál

2008. április 30.
2.2401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az Electronic Arts tegnap bejelentette a németországi székhelyű EA Phenomic Studio új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia, ahol saját magad toborozhatod seregedet gyűjthető kártyákkal.

Nyerj, cserélj és vásárolj kártyákat online, hogy verhetetlenné tedd haderődet! Oszd meg vagy állítsd szembe kártyáidat a barátaidéval online és hódítsd meg a hatalmas online csatatereket!

Az őrült istenek és ősi óriások háborúja alatt sínylődő halandóknak egyetlen reménye maradt csupán, ha összefognak. A tűz, fagy, természet és árny erőit felhasználva, az életre keltett legendás Kohó az egyedüli esélyük, hogy egy kellően hatalmas sereg létrehozásával kiutat találjanak kilátástalannak tűnő helyzetükből. Itt az idő hát, hogy útra kelj és visszafoglald a gonosz hatalmak által sötétségbe borított epikus fantasy világot.

"A BattleForge-ban a küzdelmek teljes mértékben online történnek, és ez új szintre emeli a valós idejű stratégiai játékélményt," mondta Richard Leinfellner, gyártásvezető és igazgató helyettes. "A kooperatív játéknak, a kihívást jelentő versenyeknek, a Céheknek, a csevegő szobáknak, és a kártyák kereskedéséhez és vásárlásához létrehozott hatalmas piactérnek köszönhetően, a BattleForge az első valós idejű stratégia, ahol beépített szociális és közösségi rész kerül egy izgalmas, fantasy témájú, stratégiai játékba."
1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

TV-ben sokszor láttam a reklámját és mégsem vettem a fáradtságot, hogy utánnanézzek.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja