A Battlefield 2 betört az egymillió példányban értékesített játékok piacára

2005. augusztus 22.
3.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts bejelentette, hogy díjnyertes Battlefield 2 játékát - az eladási adatok alapján - már több mint 1,2 millió példányban értékesítette világszerte.

A Metacritic.com oldal tesztjén a játék 91 pontot ért el, ami a kritikusok által adott pontszámok súlyozott átlagát jelenti. A pontszám alapján a Battlefield 2 minden idők egyik legjobb játékának minősül. A korábbi verziókhoz hasonlóan a Battlefield 2-t is a Digital Illusions fejlesztette.

A Battlefield sorozat összességében 7,2 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet.

"A Battlefield sorozat világszerte hatalmas sikernek bizonyult a játékrajongók körében" - mondta Jonathan Bunney, az EA Europe termék-marketing igazgatóhelyettese. "Minden idők legkedveltebb PC-s akciójáték-sorozatának legújabb verziója, a Battlefield 2 megjelenését óriási várakozás előzte meg. Bár az elvárások magasak, a Battlefield 2 beváltotta a hozzáfűzött reményeket, és magasra tette a mércét a kategória következő játékai számára."

A Battlefield 2 modern, továbbfejlesztett környezetbe illesztette a Battlefield 1942 és Battlefield Vietnam-ból már ismert akciókat, a legmodernebb csúcsfejlesztésű járművek és fegyverek virtuális arzenáljának segítségével. A Battlefield 2-ben a játékosok három szuperhatalom - az Egyesült Államok, Kína vagy az újonnan alakult Közép-Keleti Koalíció - közül választhatják ki, hogy melyikük színeiben szállnak harcba. A legmodernebb fegyverekkel felszerelkezett játékosok ellenőrzésük alá vonhatják a játék harmincnál is több járművét, egyszemélyes módban folyamatosan fejleszthetik képességeiket, hogy felkészülten szálljanak szembe a fejlett ellenséges intelligenciával, az interneten keresztül pedig akár 64 játékossal harcolhatnak együtt a pörgős PC-s csatákban.

Az Electronic Arts fejlesztéseinek köszönhetően a Battlefield 2-ben a modern csatatér soha nem látott látványvilággal tárul szemünk elé. A játék számos valósághű színteret jelenít meg a városi utcáktól kezdve a sejtelmes erdőkig, a világ legvadabb tájain. A továbbfejlesztett team-játék mód segítségével a játékosok az akciók frontvonalába egy formális század tagjaiként is beléphetnek, de lehetőségük nyílik arra is, hogy Commander (Parancsnok) módban a háttérből irányítsák az akciókat, és stratégiai döntéseikkel irányítsák csapattársaikat. Az új online karakter-rangsorolással és megfelelő kitartással a játékosok növelhetik rangjukat, és újabb fegyverekhez valamint egyéb ajándékokhoz férhetnek hozzá.

Kapcsolódó linkek:
Battlefield 2
Electronic Arts
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 napja

zsir

válasz erre
Battlefield 2
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljadarkomen profiljaNeurotic profiljaMarduk profiljarDAVE profilja