Aaron Greenberg: Milo csak egy tech demó, nem egy megjelenésre váró játék

2010. június 29.
1.8181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amikor a Microsoft napvilágra hozta a mozgásérzékelős technológiával kapcsolatos ötleteit, és kiteregette, hogy mire lesz képes a Project Natal, egy olyan játéknak tűnő programmal prezentálták a készüléket, amely azóta is élénken él fantáziánkban.

A bemutató középpontjában egy eszméletlenül fejlett mesterséges intelligenciával megáldott fiúcska állt, avagy Milo, aki felismerte arcvonásainkat, mozdulatainkat, avagy képes volt érzékelni minket. Sokan azt hitték, hogy Milo kalandokat és történetet kap, méghozzá egy önálló játék formájában, de legfrissebb információink szerint sajnos nem így lesz.

A Microsoftos Aaron Greenberg ugyanis az ABC TV Good Game című műsorában elárulta, hogy Milo egy szimpla tech demó, semmi több, nem kerül majd játékként kereskedelmi forgalomba, jelenleg legalábbis nincsenek ilyen terveik az illetékeseknek. Milo tehát csak azért született, hogy a Kinect-ként ismert készüléket tökéletesre csiszolják általa. Így lemondhatunk arról, hogy szerezzünk egy virtuális barátot, Milo megmarad a Lionhead Studios falai között, amit mi őszintén sajnálunk. Reméljük még módosulnak a tervek, ugyanis sokan megszerették időközben a kis srácot.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja