Aaron Greenberg: A Project Natal 200 dolláros árszabása csak spekuláció

2010. május 18.
1.8921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap óriási port kavart a világhálón az a néhány svéd kereskedő forrásain alapuló hírcsokor, amely arról árulkodott számunkra, hogy a Microsoft egy igazán lehúzó, 200 dolláros árkategóriába helyezi majd az Xbox 360 konzolhoz érkező Project Natal árszabását, ami extrém körülmények között is egy kimagasló összeg.

Természetesen ahogyan az várható volt, a cég rögtön előállított valakit, nevezetesen Aaron Greenberget, aki a PlanetXbox360 kérdéseinek nyomására elmondta, hogy a 200 dolláros Natal nem több, mint szimpla spekuláció.

Tehát feltehetően nem ennyibe fog kerülni a Microsoft mozgásérzékelős technológiája, bár arra a kérdésünkre, hogy akkor vajon mekkora szám lesz a végleges árcédulára írva, továbbra sem kaptunk választ, lévén nagy valószínűséggel még maga a cég sem tudja pontosan. Greenberg állítása szerint még egyetlen kereskedővel sem közöltek árakat a Project Natallal kapcsolatban, éppen ezért szimpla spekuláció az egész, és nyugodtan háborogjon mindenki, mert Aaron véleménye szerint csak a megjelenéshez közelítve fogják lerántani a leplet a végleges árszabásról. Így tehát még lehet akár 300 dollár is belőle, bár nyilván a csapat azon lesz, hogy a lehető legalacsonyabb árazási kategóriába helyezze a Natalt. Meglátjuk!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja