AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!: A Reckless Disregard for Gravity: Alfa verziós demó érkezett

2009. május 07.
2.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A világ legelmebetegebb nevét birtokló projekt egy pár hetes bejelentés alapján már túllépett az alfa fázison, azonban a fejlesztők annyira büszkék játékukra, hogy nem bírnak ki egy hónapot sem magamutogatás nélkül, éppen ezért, a mai napon közkézre bocsájtották játékuk demonstrációs anyagát.

Fontos megjegyezni, hogy a nem kevesebb, mint 120 MB-ot kóstáló kipróbálható verzió még csak a játék alfa stádiumából származik, tehát sem a grafikai megvalósítás, sem semmi amit a betöltés után látni fogunk, nem végleges, maximum az élmény és a játékmenet.

Az AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!: A Reckless Disregard for Gravity, butuska neve ellenére egy érdekes projektnek ígérkezik, hiszen a Dejobaan Games a bázisugrás örömeit és élményét szeretné lemintázni a remélhetőleg hónapokon belül készre gyúrt alkotásban. Valószínűleg az elnevezés is innen eredeztethető, hiszen mit mond egy bázisugró, ha több emeletnyi magasságból leugrik a mélybe? Ha kitaláltad, hozzászólás formájában nyugodtan oszd meg velünk.

Az alfa stádiumú demóért pedig bátran kattints az alábbi linkre, amely a produktum hivatalos honlapjára repít el, ahol képeket, sőt még videókat is megtekinthetsz arról, hogy mi vár rád a kipróbálható verzió letöltése után.

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!: A Reckless Disregard for Gravity hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja