A Zynga vezérigazgatója azt szeretné, ha a logójuk "felismerhetőbb lenne, mint a Nike embléma"

2012. április 25.
1.6501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Látszólag semmi sem vethet gátat a Zynga mértéket nem ismerő hódításainak, és a cég vezérigazgatója gyakorlatilag abból sem csinál titkot, hogy a legnagyobbak ligájáig meg sem kívánnak állni.

Náluk jobban talán senki sem tudja, hogy a cél olykor még a legmocskosabb eszközöket is szentesítheti, és Mark Pincus ezzel tisztában lévén nem hezitál orrunkra kötni a vállalat és a logó nagyra törő ambícióit. A USA Today-nek adott interjúban Pincus a következőket mondta:

Azt szeretném, ha a kutyánk, a kutya ikonunk... felismerhetőb lenne, mint egy Nike embléma, és jelentene neked valamit. Ha ezt látod egy játékon, az azt jelenti, hogy az közösségi, hogy többet nyújt majd neked, mint amennyit te belefektetsz.

Remélem, hogy nem csupán szórakoztatunk téged, de a személyes kapcsolataidat is fejlesztjük általuk.

Pincus meglátása szerint a Zynga egy olyan felületté nőtte ki magát, amelynek köszönhetően új emberekkel ismerkedhetünk meg, és melyen még akár "a randi egy merőben új módjára" is módunk nyílhat.

A Zynga legutóbb egy rendkívül merész próbálkozást tett, hogy zsebre vágja az Angry Birds megalkotóit, a Roviót, de hogy azok bólintottak-e, vagy sem...
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ez a cég egyre betegebb...

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Az azért nem fog egyszerűen mennimosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja