A Zynga új Facebook RPG-je: Kingdoms & Quests

2011. szeptember 09.
2.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Zynga úgy tűnik meg sem áll, míg be nem olvaszt minden ismert műfajt saját FarmVille-es játékomdelljébe.
 

Legújabb dobásuk egy fantasy RPG lesz, ami a nem túl kreatív Kingdoms & Quests névre hallgat majd. Az új játékra hivatkozó tartalmak nagy részét azóta már eltüntették az internetről, de a szemfülesebbek, pl. a Gamezebo megmentettek némi informéciót annak felszívódása előtt. Az valószínűsíthető, hogy a FarmVille és FrontierVille játékokkal ellentétben itt kisebb szerepet majd a közösségi funkció.

"Azt már tudjuk, hogy ez a játék egy fantasy RPG lesz, amiben a játékosok tapasztalati pontokat szereznek és erőforrásokat gyűjetenek - például fát, érméket és ételt - a szörnyekkel való csaták eredményeképpen, eközben felderítik a királyságukat körülvevő ködöt. Az információk arra utalnak, hogy a játék fókuszában a harc áll majd."

Egy szövegrészlet arra utal, hogy csatlakozhatunk egy másik játékoshoz és valós időben játszhatjuk vele együtt a játékot. A Gamezebo-nak már megerősítette a zynga, hogy éppen ausztráliában bétatesztelnek egy játékot, természetesen annak címét nem árulták el. Bár már felbukkantak az RPG-k a Facebook-piacon, a Zynga-nak eddig sem esett nehezére átvenni a vezetést ellenfeleitől.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 3 napja

hat ez marhara kell

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt