A Zotac bemutatta új ZBOX Nano AD12 mini PC-jét

2012. augusztus 24.
2.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban az nVidia GeForce videokártyáiról ismert Zotac International termékkínálatának egy újabb mini számítógépéről rántotta le a leplet, név szerint a Zotac ZBOX Nano AD12-ről.

A most bemutatkozó mini PC különlegessége, hogy már az Advanced Micro Devices Brazos 2.0 platformja köré lett tervezve, és ahogy azt már a gyártó eddigi ZBOX modelljeitől megszokhattuk, természetesen az újdonság is egyaránt elérhető lesz teljes értékű Plus, illetve barebone rendszerként is, amik közül az utóbbit a cég rendszermemória, operációs rendszer és háttértároló nélkül szállítja, így ezek beszerzése és telepítése a felhasználóra hárul.

Akárcsak az eddigi ZBOX modelleknél, természetesen az új PC helyigényére sem lehet panasz, ugyanis az mindössze 127 X 127 X 45 milliméteres méretekkel dicsekedhet. A Zotac ZBOX Nano AD12 borítása alatt az Advanced Micro Devices E2-1800-as APU-ja (Accelerated Processing Unit) teljesít szolgálatot, ami két darab 1,7 GHz-re hangolt processzormagot, valamint egy 80 darab Stream feldolgozóval rendelkező AMD Radeon HD 7340-es GPU-t foglal magába, a mellé kapcsolt DDR3-as memóriarendszer pedig alapesetben 2 GB 1333 MHz-es RAM-mal van feltöltve.

A beépített Radeon grafikus processzornak köszönhetően a konfiguráció felhozatalából nem hiányzik a teljes körű DirectX 11 támogatás, és emellett persze az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása sem jelent számára semmiféle problémát. Az adatok tárolásáról egy 320 GB kapacitású hagyományos merevlemez gondoskodik. A hálózati eszközök listáján egy Gigabit Ethernet kontroller, egy 802.11 b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, illetve egy Bluetooth 3.0 adapter szerepel.

Az apróság külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy HDMI és egy DisplayPort kimenet, négy darab USB 2.0, két darab USB 3.0, egy RJ-45 LAN, egy eSATA, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozói. A szokásos kiegészítők mellett a vállalat a csomagban mellékel még egy MCE kompatibilis multimédiás távirányítót is, persze a hozzátartozó IR szenzor társaságában. Az új Zotac ZBOX Nano AD12 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.

A Zotac bemutatta új ZBOX Nano AD12 mini PC-jét - 2. kép

1 hozzászólás

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

De jól néz ki

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profiljaRobi022 profilja