A Zotac bemutatta új nano XS AD11 mini PC-jét

2012. április 14.
1.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban az nVidia GeForce grafikus gyorsítóiról ismert Zotac International bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű mini PC-vel bővítette ki a kínálatát.

A frissen beharangozott számítógép a gyártó ZBOX nano szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Zotac ZBOX nano XS AD11 típusjelzéssel fog felbukkanni. A rendszer különlegessége, hogy a jól ismert Intel Atom rendszere helyett immár az Advanced Micro Devices Brazos platformjával van tervezve. A konfiguráció helyigényére sem lehet panasz, ugyanis az mindössze 106 X 106 X 37 milliméteres méretekkel büszkélkedhet.

A Zotac ZBOX nano XS AD11 az AMD M1-es chipkészlet köré épül, és Advanced Micro Devices dupla magos, 1650 MHz-re hangolt E-450-es Fusion APU-jával (Accelerated Processing Unit) van felvértezve, ami mellé egy 2 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a mérnökök (4 GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az APU-ba integrált AMD Radeon HD 6320-as grafikus processzor felel, aminek köszönhetően az apróság teljes körű DirectX 11 és harmadik generációs Unified Video Decoder (UVD 3) támogatással dicsekedhet, és ezek mellett természetesen az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása sem jelent neki semmiféle problémát.

Az adatok tárolásáról egy 64 GB kapacitású, mSATA csatolófelületű szilárdtest-meghajtó gondoskodik, míg a különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet kontroller, és egy USB-s 802.11n WiFi adapter garantálja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, míg a portok választékában egy HDMI videokimenet, egy RJ-45 LAN, két darab USB 2.0, két darab nagy sebességű USB 3.0, egy eSATA/USB, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója szerepel.

A szokásos kiegészítők mellett a vállalat a csomagban mellékel még egy multimédiás távirányítót is, persze a hozzátartozó IR szenzor társaságában. Az újonnan bemutatkozott Zotac ZBOX nano XS AD11 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.

A Zotac bemutatta új nano XS AD11 mini PC-jét - 2. kép


A Zotac bemutatta új nano XS AD11 mini PC-jét - 3. kép

6 hozzászólás

kpal

4 éve, 8 hónapja

Használt piacon szétnézek ezek mára jó megoldás lenne a Tv alá .

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

De k*rva jo!

válasz erre

Fryms

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Jöhetne egy

válasz erre

Braddock

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Egy ilyet én is elfogadnék!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nagyon bejövős cumó!

válasz erre

rDAVE

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Tetszetős, valaki megdobhatna eggyel.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja