A Zotac bemutatta új GTX 650 Destroyer TSI gyorsítóját

2012. október 19.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia GeForce grafikus gyorsítókra szakosodott Zotac International a napokban egy újabb videokártyájáról rántotta le a leplet.

A most bemutatkozó vezérlő az nVidia GeForce GTX 650-es modelljére épül, a boltok polcaira pedig a hangzatos Zotac GeForce GTX 650 Destroyer TSI típusjelzéssel fog megérkezni (Twin, Silent, Intelligent). Az újdonság hűtéséről egy egyedi fejlesztésű, dupla kártyahelyet elfoglaló hűtési megoldás gondoskodik, ami két darab 70 milliméteres ventilátorral lett felvértezve.

A Zotac GeForce GTX 650 Destroyer TSI nyomtatott áramkörére természetesen a GK107-es kódnevű grafikus processzor lett telepítve, ami ez esetben 384 darab aktív CUDA magot képes munkára fogni, a 128 bites adatsínen keresztül pedig 2048 MB GDDR5 VRAM csatlakozik hozzá. A videokártya már gyárilag megemelt GPU órajellel gördült le a gyártósorról, ugyanis a Kepler feldolgozó sebességét 1071 MHz-re hangolták át a mérnökök, az előbb említett 128 bites GDDR5 memóriarendszer viszont továbbra is az előírt 1250 MHz-es valós frekvencián végzi feladatait, ami 5000 MHz-es effektív teljesítményt eredményez.

A különféle kijelzőknek a nyomtatott áramkör végén felsorakozó két darab DVI, egy HDMI és egy DisplayPort videokimenet biztosít csatlakozási lehetőséget, a működéshez szükséges plusz energiát pedig egy hattűs PCI Express tápkonnektor szolgáltatja.

Az újonnan beharangozott vezérlő persze rendelkezik DirectX 11, nVidia CUDA, PhysX, 3D Vision, TXAA és FXAA támogatással is. Az új Zotac GeForce GTX 650 Destroyer TSI várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.

A Zotac bemutatta új GTX 650 Destroyer TSI gyorsítóját - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja