A Zelda Wii U akkor jelenik meg, amikor készen áll rá

2015. július 26.
1.5111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A The Legend of Zelda rajongók biztos örülnek a 3DS-re érkező The Legend of Zelda: Tri Force Heroes-nak, ám lássuk be mindenki a csak Zelda Wii U-ként emlegetett játékra vár.

Az iDigitalTimes munkatársai leültek Scott Moffitt-al, a Nintendo of America ügyvezető alelnökével és beszélgettek egy kicsit a játékról:

Megerősítettük, hogy a Zelda játék, az új Zelda élmény fejlesztés alatt van Wii U-ra és a csapatunk kemény munkája van benne. Azt akarjuk, hogy ez legyen az eddigi legjobb Zelda élmény. A rajongók már régóta várják és megérdemlik, amint a játék készen áll rá és teljes értékű lesz annyira amennyire mi szeretnénk.


A Wii U-ra érkező The Legend of Zelda játék majd csak valamikor a jövő évben fog megérkezni.
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 5 hónapja és 2 napja

Látatlanban megmondom, hogy nem ez lesz az eddigi legnagyobb Zelda élmény. Pedig egyetlen Zeldával sem játszottam. Viszont abban biztos vagyok, hogy a régi idők epizódjai, amik megalapozták a Zelda név sikerét, na azok adták a legnagyobb élményt.

válasz erre

Mordorer

9 éve, 5 hónapja és 3 napja

Szerintem ez határozottan ciki...

válasz erre

Tommy

9 éve, 5 hónapja és 4 napja

Értem az álláspontjukat és helyeslem is hogy egy játék akkor jelenjen meg amikor készen áll rá, de ahogy rDAVE is mondja, ez egy vicc. Húzócím volt, már évekkel ezelőtt működőképes verziókat mutogattak belőle.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 5 hónapja és 4 napja

Vicc. Ezzel reklámozták megjelenés előtt a konzolt, azt lehetett hinni, hogy nyitó cím lesz vagy legalább hamar jön. Azóta már rég a következő részen kellene dolgozniuk... röhögő smiley

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja