A Zelda: Skyward Sword-öt is elviszi a gamescom-ra a Nintendo

2011. augusztus 03.
2.0361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon komolyan veszi az idei kölni gamescom kiállítást a Nintendo csapata, akik már korábban sem győzték hangsúlyozni, hogy a 3DS mellett a Wii U is komoly szerepet kap az expón, nem beszélve számtalan videojátékról, amelyek között biztosan megtaláljuk majd a Nintendo Wii egyik talán utolsó nagy címét, a Skyward Sword-öt is, amely a The Legend of Zelda-sorozat legújabb tagja kíván lenni.

Az alkotásról már hónapok óta láthattunk ezt-azt a különböző expókon, most azonban valami exkluzív meglepetés várja majd a fanatikusokat.

Hogy a Nintendo miféle meglepetéssel készül, az egyelőre sajnos kérdéses, de az biztos, hogy a teljes Zelda franchise kapja majd a konzolok után a leghangsúlyosabb szerepet, hiszen bár már megjelent, mégis ott lesz az Ocarina of Time 3D is - méghozzá kedvezményesen meg is vásárolhatják az odalátogatók -, de a tervek szerint limitált kiadású pólók és egyéb Zeldás kiegészítők is felbukkannak majd Kölnben. Érdemes lesz tehát kilátogatni a rendezvényre, de az sem hátrány, ha itthonról követjük az eseményeket.
1 hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja