A Xigmatek piacra dobta új Praeton LD963 CPU hűtőjét

2012. november 01.
1.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Xigmatek bejelentette, hogy egy új fejlesztésű modellel bővítette ki a processzorhűtőinek termékpalettáját.

A frissen bemutatkozó hűtőrendszer személyében tulajdonképpen a korábbi LD964-es modelljének átdolgozását köszönthetjük, ami a módosítások eredményeként a boltok polcaira immár Xigmatek Praeton LD963-as típusjelzéssel fog megérkezni. A hűtőrendszer dobozából persze ezúttal sem hiányzik az univerzális felfogatókészlet sem, így az LD963 könnyedén felszerelhető az AMD és az Intel számítógépekre is.

A frissen beharangozott modell kompatibilis az Advanced Micro Devices AM2, AM2+, AM3, AM3+, HM1 és FM2, valamint az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156 és LGA1366 foglalattal tervezett alaplapokkal is. A kompakt kialakítású processzorhűtő 104 X 93 X 44 milliméteres méretekkel rendelkezik, így alkalmas lehet az olyan kisebb méretű számítógépek hűtésére is, mint például a HTPC-k.

A központi feldolgozó felületéhez erősített hűtőalapból a felgyülemlett forróságot három darab, hat milliméteres hővezető cső szállítja el az alumínium hűtőbordázathoz. A hűtési hatásfok javítása érdekében az említett hővezető csövek H.D.T. technológiával lettek beépítve, vagyis közvetlenül a CPU-val érintkeznek.

A folyamatos légáramlást egy 90 X 90 X 15 milliméteres ventilátor biztosítja, ami 1200 RPM és 2800 RPM fordulatszámok között képes üzemelni, és maximális teljesítmény mellett 48 CFM légáramlást, illetve 22 dBA zajszintet produkál. Az újonnan beharangozott Xigmatek Praeton LD963 szállítását már megkezdte a gyártó, az üzletek kínálatában pedig 61,54 eurós árcédulával fog felbukkanni.

A Xigmatek piacra dobta új Praeton LD963 CPU hűtőjét - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Az dicséretes, hogy minden friss és nemrég megjelent proci fajtát támogat, de ilyen áron semmiképpen nem venném meg. Egyébként is majdnem mindig a gyári hűtőket használom. Ha azt adják hozzá, akkor az jó is hozzá.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaBvektor profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja