A WWE 2K15 Career Mode-ja az NXT-től a WrestleMania-ig

2014. szeptember 30.
1.8851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A 2K Games új részleteket fedett fel a karrier módról, amit a hasonló koncepciójú NBA2K15 után MyCareer mode-nak neveznek, és elárulták, hogy központi szerepet fog játszani a WWE 2K15-ben.

A játékosokat átviszi a legkorábbi színpadi karrierüktől egészen az olyan nézettség-fizetős zászlóhajó eseményekig, mint a WrestleMania és a SummerSlam.

Miután a játék karakteralkotó eszközével létrehozunk egy birkózót, a játékosok a WWE Performance Center-be kerülnek, ahol el kezdi felkészíteni őket a valós életből is ismert edző, Bill DeMott. Ezután a tréning után a játékosok el kezdhetnek szövetségeket kötni, riválisokat szerezni, és kapcsolatba lépni a közösségi médiával, ezek pedig mind formálni fogják a karaktert, amire a rajongók különböző módon fognak reagálni.

A 2K elmondása szerint ez a játékmód alkalmat ad arra, hogy fejlesszük a sajátosságainkat, új képességeket, készségeket és mozdulatokat szerezzünk, valamint új ruhákat és új menedzsereket nyissunk ki.

A fejlesztések után a játékosok az NXT-be mennek, ami a WWE saját műsora az új tehetségek számára. Itt a birkózók olyan új arcokkal fognak találkozni, mint Rusev, Bo Dallas, Adrian Neville, Sami Zayn és Corey Graves. (A 2K megerősítette, hogy ezek játszható karakterek is lesznek). Majd több bajnokság után végül a végső állomás a WrestleMania lesz.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 25 napja

Klasszul fel lesz ez építve szerintem, tetszik.

válasz erre

Ravor

6 éve, 5 hónapja és 25 napja

Tetszik ez a vonal

válasz erre

bekecs

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Marha jó játék! Iszonyat jó vele csoportosan verekedni!

válasz erre

kpal

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Pc-re kéne már

válasz erre
WWE 2K15
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja