A World of Warcraft felfedte 10. évfordulós terveit

2014. augusztus 07.
1.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Blizzard bejelentette ünnepi terveit a World of Warcraft év végén esedékes tizedik évfordulójára, amiből kiderül, hogy több eseménnyel akarnak megemlékezni az évtizedes történelemmel rendelkező MMO játékról.

Egy új  Battle.net poszt fedte fel, hogy a tavalyi két leghírhedtebb PvP összeütközés válik elérhetővé a játékban, egy imádnivaló, szívmelengető Molten Corgi állatkával egyetemben azoknak akik bejelentkeznek az ünnepi alkalomra. A Blizzard megerősítette, hogy az ünnep alatt a PvE tartalomban a Molten Core új verzója is elérhetővé válik ahol 40 játékossal eshetünk neki Ragnarosnak, és ha sikerül legyűrni Core Hound mount üti a markokat. Akiknek jobban fekszik a PvP, a Blizzard bejelentette, hogy bemutatnak egy új ütközet változatot a Southshore és Tarren Mill csatának. A régi időkkel ellentétben, ez már egy csapatmunkára épülő küzdelem lesz, immáron konkrét győztessel.

Az események és jutalmak nem lesznek hosszú ideig elérhetőek, és a Blizzard nem árulta még el, mikor válnak elérhetővé, de maga az évforduló november elejére esik, így körülbelül akkorra lehet számítani.
World of Warcraft év végén esedékes tizedik évfordulójára, amiből kiderül, hogy több eseménnyel akarnak megemlékezni az évtizedes történelemmel rendelkező MMO játékról.'>
2 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 6 hónapja és 14 napja

Az a jószág aranyos. mosolygó smiley
Nem sok előfizetéses MMO élt meg ekkora kort, lehet ünnepelni. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 14 napja

Szép dolog ilyesmivel megemlékezni egy kerek évfordulóról.

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja