A wireless Wii U tablet nem is olyan wireless?

2012. április 27.
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Évről-évre észrevehetően mind ritkábban és ritkábban esünk hasra a háztartásban tekergődző zsinór- és kábelrengetegben, ez pedig egyértelműen a fejlődő technológiának tudható be: hanem egyes (nem túl meggyőző) jelek arra mutatnak, hogy a Nintendo újdonsült konzolja nem hódol a vezeték nélküli divatnak.

A konzol felbukkanása után nem sokkal már szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint dacára a "vezeték nélküli" szavakkal ámító reklámszövegeknek a Wii U vért izzad, ha wireless streamingről van szó, ennélfogva pedig gyakran szüksége lesz adatközvetítő kábelre.

A ma délután felbukkant Rayman Legends videó csak olaj volt a tűzre, minthogy ebben bizony sokszor megfordul a sajátos tablet, méghozzá minduntalan egy helyes kis farkincával. A gaming szájtok természetesen rögvest vérszemet kaptak, hiszen a többség szerint ez egyet jelent a baljós prófécia beteljesülésével.

A Polygon szerint azonban a mozgóképen látható kábel csupán a Wii U fejlesztői készletének egyik tartozéka:

A Wii U-val ismerős Polygonos források elmondásai alapján azért lóg ki belőle kábel, mert az egy dev kit, ami egyelőre kizárólag vezetékes formában elérhető. A dev kitek vezeték nélküli verziója, mint mondták, júniusig nem fog a fejlesztők rendelkezésére állni.
3 hozzászólás

Vendég

2 éve, 11 hónapja és 25 napja

Csomó idő még mire megjelenik. Gondolom ebben nem a végleges átvitel van még benne...

válasz erre

Vendég

2 éve, 11 hónapja és 25 napja

Mondjuk a stram miatt elképzelhető hogy kell neki tényleg a kábel...

válasz erre

Vendég

2 éve, 11 hónapja és 25 napja

Nyilván wireless lesz ez nem is kérdéses

válasz erre
utolsó 20 hsz
 
Chat kikapcs
PaulMarloW profiljamarco profiljarDAVE profiljapetike737 profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaImperator profiljakokasbalazs profiljakpal profiljaNeurotic profiljagokuvsvegita profiljaGonzo profiljatotyak profiljaWillThaWheel profiljaturatur profilja