A Wii vizeire evez a Back to the Future: The Game

2011. augusztus 25.
1.9651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Legendás cím ide vagy oda, kevesen gondoltuk volna, hogy egy a "Vissza a Jövőbe" sorozat témáját feldolgozó több felvonásos videójáték ekkora elismerést söpör majd be, itt, a huszonegyedik század első évtizedének elején - márpedig az alkotás remek üzletnek bizonyult a fejlesztői és kiadói székben egyaránt terpeszkedő Telltale Games számára, akik a nagy sikerre (profitra) való tekintettel úgy határoztak, egy újabb platform melegágyában is elültetik gyöngyszemüket.

Ez a platform pedig nem más, mint a Nintendo Wii.

A Telltalte Games ma büszkén bejelentette, hogy a több felületen is remekelt Back to the Future: The Game-jüket a Nintendo Wii-re is ráhúzzák, az ennek érdekében foganatosított intézkedések eredményeit pedig már októberben tapasztalhatjuk, amikor is megjelenik az említett verzió, 19.99 dolláros áron. Hogy miként viseltetnek az európai régió iránt, azt egyelőre nem árulták el az úriemberek - mindenesetre hamarosan ez is fülünkbe jut.

Miként annak is tudatába kerültünk, hogy a Telltale épp nemrég aláírta egy szerződést a Nintendo of America-val, ami nem jelent mást, mint hogy a vállalat később hajlamos lesz ezt a platformot is megörvendeztetni néhány nagy kaliberű címmel.

"A kiadói megállapodás biztosítása a Nintendo of America-val lehetővé teszi számunkra, hogy populáris tartalmainkat valamennyi fő konzol platformján elérhetővé tegyük. Ez az aláírás egy jelentős mérföldkő a mi hosszútávú növekedési stratégiánkban" - vázolta Dan Connors, a Telltale vezérigazgatója.

"A Back to the Future: The Game remekül passzol a Wii platformhoz, és örömünkre szolgál, hogy még az ünnepek alatt piacra dobhatjuk."
1 hozzászólás

marco

13 éve, 8 hónapja és 7 napja

Vajon darabja lesz 20 dolcsi, vagy egyben az egész? Vagy nem is lesz szétdarabolva mint PC-n?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja