A Wii U-hoz idővel több kontrollert is vehetünk - Jövő áprilisa előtt biztos nem jön

2011. június 20.
2.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az már tiszta, hogy a Nintendo legfrissebb jószágához csupán EGY érintőképernyős vezérlőt csomagolnak majd nekünk, s hogy a vállalat egyelőre nem óhajtja megtörni az "egy vezérlős varázst" - ezzel szemben azonban azt is tudjuk, hogy a konzol igen is képes lenne több férőhelyet biztosítani a szóban forgó kontrollereknek.

Most akkor lesz itt többszereplős móka, vagy sem? Nos, amennyiben hihetünk a Nintendo teljhatalmú urának, akkor a tulajdonosoknak a jövőben adva lesz a lehetőség, hogy több ilyetén kontrollerrel egészítsék ki konzoljaikat.

"Amint azt Önök is bizonyára el tudják képzelni, az új kontroller ára meg fogja haladni a jelenlegi kontrollerekét" - mondta egy nemrégbien lefordított elemzői ülésen. - "Az olyan technikai kérdésektől eltekintve, hogy lehetővé tegyük-e avagy sem (a többkontrolleres használatot), egyelőre arra összpontosítunk, mire vagyunk képesek egyetlen vezérlővel."

Később pedig ekképp fogalmazott:

"A jövőben majd bizonyára figyelembe vesszük, milyen más lehetőségek állnak rendelkezésünkre a játékélményhez, hogy miképp lehetne két ilyen kontrollerrel szórakoztató és érdekes játékstílusokat teremteni, de mindehhez az szükségeltetne, hogy a fogyasztó beruházzon egy különálló vezérlőre" - ecsetelte.

"Ezért hát alaposan meg kéne fontolnunk, hogyan hozhatunk létre efféle élményt és - esetleg -, hogyan biztosíthatnánk vevőinket afelől, hogy elég érték leledzik ebben az élményben ahhoz, hogy a fogyasztó elfogadja az árat és megvásárolja."

Ez mind szép és jó, de mégis.. Mikor szándékozik materializálódni a boltok polcain ez a fenséges konzol? A pénteki Late Night with Jimmy Fallon című műsorban Reggie Fis-Aime a Nintendo America-tól úgy nyilatkozott, a Wii U semmiképp sem várható 2012 áprilisa előtt.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 13 napja

nekem nem is tetszik ez az új wii u

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 9 napja

f*szér kell ilyen dága kontrollert csinálni. vicc

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 9 napja

Röhej

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 9 napja

ma amikor mindenki a közösségépítő játékok felé megy, akkor a nintendo szembe áll vele. miért jó ez és kinek?

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 9 napja

Az még egy év basszus

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja