A Warner Bros. bejelentette a Harry Potter for Kinectet

2012. május 25.
3.3041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ha már a Jediknek megadatott, hogy a nappaliban vagdalkozzanak az ellenfelekkel, miért ne tehetnék ugyanezt a varázslótanoncok varázslópálcával és némi mágiával? A frissen bejelentett Harry Potter for Kinect hellyel-közzel ezt teszi majd lehetővé.

A Warner Bros. által beharangozott Kinect-exkluzív Harry Potter játék mind a 8 filmet egyetlen interaktív és egész testet átmozgató élménnyé gyúrja - mindazonáltal reméljük, hogy nem kell majd homlokra vennünk a falat ahhoz, hogy felkaphassunk a roxforti gőzösre...

A játékot a Goldeneye, a 007: Legends és a Dead Space: Extraction fejlesztői, az Eurocom Interactive készítik, s a sajtóközleményben több Kinectes feature-t is felsoroltak, így például az arcleolvasást is, mely lehetővé teszi, hogy mi magunk is csatlakozhassunk az okkult tudományokban és obszcén kifejezésekben jártas csapathoz, ráolvasásokkal és gesztikulációkkal kivéve részünket a filmekből ismert kalandokból.

#tv#
A Harry Potter for Kinectben lehetőségünk nyílik ellenfeleinket, családtagjainkat vagy barátainkat is kihívni egy-egy minijátékos megmérettetésre, de akár kooperálhatunk is velük.

Samantha Ryan, a Warner Bros. Interactive Entertainment gyártási és produkciós senior alelnöke a következőképp fogalmazott:

A Harry Potter for Kinect régi és új Harry Potter rajongókat is megfog majd, hiszen minden eddiginél aktívabb módon vonja őket be a varázslók világába. Gyerekek és szülők egyaránt élvezni fogják kedvenc Harry Potter kalandjuk ismételt átélését, legyen az a seprűn repülés egy Kviddics mérkőzésen, tündérekkel való küzdelem vagy más varázslókkal való párbajozás.


A Warner Bros. bejelentette a Harry Potter for Kinectet - 2. kép


A Warner Bros. bejelentette a Harry Potter for Kinectet - 3. kép

Harry Potter for Kinect hellyel-közzel ezt teszi majd lehetővé.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 2 napja

Jajjjjj. Nemár...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 2 napja

ez jo ajanlom masoknak is de lehet hogy maoknak nem fog mennimosolygó smiley

válasz erre
Harry Potter for Kinect
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja