A vikingek korába kalauzol minket a következő Assassin's Creed?

2019. április 05.
6.8661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykák indultak útnak a következő Assassin's Creed-játék kapcsán, mely legkésőbb jövőre már aktuális lesz, és úgy tűnik, hogy a Ubisoft csapata végre elhagyja vele a Földközi-tenger vidékét, hogy északra vándoroljon.

Ez a lépés ugyanis korábban a God of War számára is bejött, a The Division 2 keretein belül pedig most egy olyan easter egg látott napvilágot, aminek részeként egy érdekes plakáttal találkoztak a rajongók, mely a Valhalla felirat alatt egy északi harcost vagy istent ábrázol, kezében az Éden Almája néven ismert ereklyével.

A vikingek korába kalauzol minket a következő Assassin's Creed? - 2. kép

Bár elég nyilvánvaló, hogy ez alapján nem lehetne még messzemenő következtetéseket levonni, azonban sokan rögtön egy vikinges témájú Assassin's Creed-játékról kezdtek el álmodozni, ami valljuk be, a második világháborús körítés után egy izgalmas korszak lenne a népszerű sorozatnak.
7 hozzászólás

WickedSick

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Tonnányi istenkirály viking sztori van, a leglogikusabbnak pedig az tűnik, hogy egy ilyen settinggel azt fogják feldolgozni, hogy hogyan fedezték fel Amerikát, valahogy egy AC-játék keretén belül ezt tudom leginkább elképzelni. Nyilván lesz Ragnarok is, ha viking-korszak, mert AC-ról beszélünk, a világ veszélybe sodrása nélkül mit sem ér az egész röhögő smiley

Viszont mindezek ellenére bármit megadnék azért, hogy a Ragnar fiai féle korszakot ölelje fel végre egy videojáték. Sorozat formájában is zseniális látni őket, de megélni óriási lehetne pl. a nagy északi hadsereg Angliába vonulását, plusz ha ehhez még a történelmet veszik alapul, és pl. nem másít meg bizonyos dolgokat, mint ahogyan azt a sorozat teszi, akkor bőven tudnának újat mutatni ebben a témakörben.

Oké, felhypeolódtam.

válasz erre

zender

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nekem adná nagyon.

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nekem tetszene, izgalmas kor, biztos jó környezetet tudnának felhúzni neki.

válasz erre

totyak

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nekem mondjuk totál mindegy hol játszódik, az első oár epizód annyira mély nyomokat hagyott benne, rossz értelemben, hogy a többivel már nem is próbálkoztam. Totál ugyanaz az egysíkú játék minden rész. Unalomba fullad az egész.

válasz erre

sony1515

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

még mindig jobb ez, mint megint az ókori olaszország ! ahogyan rebesgették !!!! ...de nagyot tarolna egy japán történet is szamurájokkal röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nekem bejönne, jó korszak, óriási csaták lehetnének benne. mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Érdekes, lehet a GoW sikere után döntöttek az alapanyagról, de lehet már régen fejlesztik. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja