A Valve és az Ice Frog kollaboráció bejelentése: Készül a Defense of the Ancients 2!

2010. október 14.
1.8621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy megbízható forrás már a tegnapi napon közölte velünk, hogy órákon belül lelepleződhet a Valve és az Ice Frog házasságának első közös projektje, és ez a jeles alkalom tegnap este el is érkezett, a srácok ugyanis hivatalosan bejelentették a tulajdonképpeni nyílt titokként kezelt Defense of the Ancients folytatását, ami az első nyilatkozatok szerint játékmenetben szinte semmiben sem fog változni a legendás első epizódhoz képest, ugyanaz a mesés RTS/RPG keverék lesz, de természetesen néhány masszív újítással a fedélzeten.

A hivatalos bejelentés értelmében a DotA 2-t a Source engine hajtja majd meg, támogatni fogja a három útvonalon haladó pályákat, és több hasznos multiplayer funkció is helyet kap benne, így például, ha a játékosok kilépnek egy multis meccsből, akkor nem szakad vége a történetnek, hanem a mesterséges intelligencia veszi át a delikvens helyét.

A program megőrzi majd az első epizód mesés-stílusú kinézetét, de Steamworks támogatással gyarapszik, aminek köszönhetően számtalan achievement is feloldható lesz játék közben.

A tervek szerint a játékban kezdésnek 100 hős kap majd helyet, köztük az eredeti DotA igazi csillagai is, a késztermék pedig kapni fog egy érdekes coaching rendszert, ami arról szól, hogy a kezdő játékosok mellé a többjátékos módban mindig egy már tapasztalt vén rókát oszt a program, akitől hasznos dolgokat leshetünk el az ütközetek alatt. Lesz privát beszélgetőcsatorna, amivel közvetlenül csapattársainkkal tudunk beszélni, de chat funkció is beépítése kerül. A legjobb azonban mégis az, hogy a Defense of the Ancients 2 már 2011-ben napvilágot lát - pontosabb időpont nincs -, méghozzá PC-re és Mac-re.
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nem is ismerem ezt a játékot, így nekem nem akkora bejelentés.

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 14 napja

LOL-t nem hiszem hogy fellül tudja múlni, annó sima dota volta király, de mindenki átpártolt LOL-ba... sztem nem fogja LOLról lecsábítani ez embereket

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja