A Unity Engine-re épül majd a Wasteland 2, de nem lesz belőle böngészős játék

2012. május 14.
1.6511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Brian Fargo, az inXile Entertainment fővezére egy rövidke Twitter bejegyzésben bejelentette, hogy a Kickstarter projekten belül sikeresen szerepelt Wasteland 2-t a Unity Engine hajtja majd meg, arra épül fel az egész program, ám a jellegzetesen böngészős játékokra kifejlesztett grafikus motor ellenére sem válik böngészőből futtatható címmé a legendás projekt.

Brian szerint a Wasteland 2 megfelelt minden kritériumnak ezzel kapcsolatban, az első képek pedig nagyon jól néznek ki, ezeket pedig állítása szerint hamarosan majd mi is láthatjuk.

A Unity Engine technológiája egyébiránt egy szolid böngészős grafikus motort takar, amelyet már-már extrém módon lehetséges portolni, illetve mellette a korrekt grafikai megjelenést is képes biztosítani.

A Wasteland 2 egyébiránt a Kickstarter projekt keretein belül sikeresen összegyűjtötte magának a szükséges pénzmennyiséget ahhoz, hogy végre elkészülhessen, hiszen a fanatikusok idestova már több, mint két évtizede várnak a legendás első epizód folytatására.
Wasteland 2-t a Unity Engine hajtja majd meg, arra épül fel az egész program, ám a jellegzetesen böngészős játékokra kifejlesztett grafikus motor ellenére sem válik böngészőből futtatható címmé a legendás projekt.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hála az égnek meg a józan észnek!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nagyon helyes döntés. Miért kéne böngészősnek lennie?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Két évtizede?meglepett smiley Ezért nem hallottam róla. Még nem is éltem!mosolygó smiley

válasz erre
Wasteland 2
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja