A Ubisoft megerősítette az Assassin's Creed Americas kollekciót

2014. szeptember 08.
2.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Ubisoft megerősítette a Birth of a New World - The American Saga megjelenését, ami egy összeállítás mindhárom Amerika központú Assassin's Creed játékból.

Október 28-án kerül a boltokba, és a csomag tartalmazni fogja az Assassin's Creed III (2012), az Assassin's Creed IV: Black Flag (2013), és az Assassin's Creed III Liberation HD (2014) lemezeket.

A csomag nevei egyes országban eltérőek lesznek az európai kiadással ellentétben például az amerikai verzió címe Assassin's Creed The Americas Collection lesz. Árakat nem mellékeltek a mai bejelentés mellé. Még az sem tisztázott, hogy a kiadás megjelenik-e PC-re, bár remélhetőleg mihamarabb minden kiderül.

Idén viszont, ha inkább egy új Assassin's Creed játékra fáj a fogunk, akkor beszerezhetjük az Assassin's Creed Rogue (Xbox 360 és PS3) vagy az Assassin's Creed Unity (Xbox One, PlayStation 4, és PC) epizódokat november 11-től.
5 hozzászólás

totyak

4 éve, 11 hónapja és 7 napja

Minden évben kiadnak egy kollekciót, de teljesen felesleges, mert mindig jönnek új részek. Szerintem akkor már mutatósabb a gyűjtemény, ha minden darab külön van.

válasz erre

Ravor

4 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ez tök jó

válasz erre

Mordorer

4 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ez egy király pakk!

válasz erre

kpal

4 éve, 11 hónapja és 8 napja

A friss kell pc-re !

válasz erre

fantis6

4 éve, 11 hónapja és 8 napja

jó döntés volt ezt meglépni

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profilja