A UbiSoft hozza el Európába a Rift: Planes of Telara-t

2010. december 03.
2.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Trion Worlds csapata a tegnapi napon végre hivatalosan is megerősítette, hogy nem kell aggódniuk az európai játékosoknak, lévén az öreg kontinensen is biztosan meg fog jelenni legújabb MMO-juk, a Rift: Planes of Telara.

Sőt mi több, az alkotást nem más, mint a UbiSoft gárdája gondozza majd, lévén a franciák vállalták magukra azt a nemes terhet, hogy bábáskodnak a játék európai változata felett, így feltehetően kis hazánkban is elérhető lesz a program, annak ellenére is, hogy minket külön nem említettek meg a hivatalos nyilatkozatban.

Ott ugyanis csak Franciaország, a Benelux államok, Németország, Ausztria és az északi régiók országai szerepeltek, de mivel kis hazánkban is kaphatók a UbiSoft játékai, nem kell aggódnunk, szinte biztosak lehetünk abban, hogy itthon is elérhetők lesznek a szerverek, természetesen hivatalosan. A Rift-ről egyébiránt érdemes tudni, hogy nem kívánja megreformálni az MMO műfajt, bár lesznek újdonságai a nagy átlaghoz képest, így például az Ascended Soul rendszer, és megannyi további apróság, alapjaiban egy már most átlagosnak nevezhető MMO készül a név alatt, amit a kontinensünkön a UbiSoft logója alatt keressünk majd.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja