A UbiSoft hivatalosan is bejelentette a Prince of Persia HD kollekciót PlayStation 3-ra

2010. október 06.
2.1671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A játékvilág legújabb trendje - PlayStation 3-as körökben legalábbis mindenképpen - a HD kollekciók megjelentetése.

Ezt a divatot eleddig csak a Sony brigádjához tudtuk kötni, köszönhetően a God of War Collection-nek, illetve a bejelentett Sly Cooper, valamint ICO és Shadow of the Colossus gyűjteményeknek, azonban a nagy tortából a UbiSoft is szeretné kihasítani saját szeleteit, aminek köszönhetően egy hetek óta tartó pletykahullámot erősítettek meg a fanatikusok számára: Készül a Prince Of Persia HD Collection.

A franciák által összeállított csomag elég nívós tartalommal rendelkezik, tehát érdemes elgondolkodni a megvásárlásán, a UbiSoft ugyanis három PoP epizódot, avagy a Prince Of Persia: The Sands of Time-ot, a Prince Of Persia: Warrior Within-t, valamint a Prince Of Persia: The Two Thrones-t kívánja felturbózni grafikailag, és ha mindez nem lenne elég, a programozók a 3D támogatást is integrálják hozzájuk, ami egy Blu-ray korongra égetve, összesen 30 órás játékidőt ígér a fanatikusoknak. Természetesen megjelenési dátumunk is van már, a franciák ugyanis november 19-én szeretnék boltokba küldeni a Prince Of Persia HD kollekciót, méghozzá 30 fontos áron. A csomag érdekessége, hogy a tengerentúlon nem lesz kapható, csak az európai játékosoknak készül.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 14 napja

Simán megveszem!

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 15 napja

Mekkora ötlet, hogy ugyan azért a játékért kétszer is elkérik a pénzt. És mennyien meg fogják venni, az a durva. Nekem tetszik az alap szisztéma, csak nagyon drága lesz.

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja