A Treyarch nem szeretne több második világháborús játékot fejleszteni

2010. augusztus 30.
5.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány évvel ezelőtt még a csapból is második világháborús videojátékok folytak, a Medal of Honor, a Call of Duty vagy éppen a Brothers in Arms sikerét számtalan más alkotás szerette volna meglovagolni, ám a trend szépen lassan elmúlt, manapság már csak elvétve találkozhatunk a tematikát felhasználó programmal.

Hogy a fanatikusok megunták volna a Sherman tankokat és a náci bakákat? Aligha, sokkal inkább a fejlesztőknél telt be a pohár, amikor külső hajtásra újabb és újabb ezen történelmi eseményt feldolgozó matériát vártak tőlük.

A Treyarch is szépen kivette a részét ebből, hiszen a Call of Duty 3-mal, valamint a World at War-ral két igazán kiváló játékot tettek le az asztalra, ám a csapat kommunikációért felelős menedzsere, avagy Josh Olin úgy nyilatkozott a minap, hogy csapatuk valószínűleg soha többé nem fog már második világháborús videojátékot alkotni. Az ok drámaian egyszerű, Josh szerint már így is túl sok ilyen témájú programot készítettek, és amit lehetett, azt vagy ők, vagy mások már elmesélték a világégéssel kapcsolatban. Persze Josh azért nem biztosította szavait száz százalékra - ki tudja mikor lesz újra trendi a hatalmas háború -, de véleménye szerint, ha valamikor még ebben az érában alkotnának valamit, az olyan lesz, amilyennel nem foglalkozott még más játék. Példának felhozta a World at War japános részét, ami kellő egyediséget hozott az ötödik Call of Duty epizódhoz. Olin úr szavain azonban könnyedén átlátunk, hiszen a világháború még számtalan olyan eseménnyel és színtérrel rendelkezik, amelyek soha, sehol nem kerültek digitalizálásra, így ha ötlet kellene a Treyarch csapatának, mi tudnánk néhány jóval szolgálni, és feltehetően minden világháború-fanatikus így van ezzel. Mindenesetre hiába szeretnénk, a csapat a jövőben nem valószínű, hogy előveszi még egyszer a 60-70 évvel ezelőtti eseményeket...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja