A történtek ellenére is lesz PC-s Prototype 2 - állítja a Radical Entertainment

2012. július 02.
2.1621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan megijedtek a PC-s játékosok, amikor az Activision a múlt hét csütörtökön bejelentette, hogy a Prototype-sorozattal elhíresült Radical Entertainment csapatán belül komoly átalakítások várhatók, amelyeknek köszönhetően a srácok a jövőben már nem a saját produktumaikat fogják fejleszteni, hanem a kiadó égiszén belül tevékenykednek majd.

A Prototype 2 rajongói azonnal megijedtek, hogy ez talán egyet jelenthet a játék PC-s változatainak törlésével? A Radical Entertainment szerint egyáltalán nincs így!

A csapat hivatalos Facebook oldalán megejtett bejegyzés értelmében ugyanis az Activision kapacitáscsökkentésének dacára is el fog készülni a PC-s Prototype 2, méghozzá a korábban betervezett július 24-ig.

A legismertebb közösségi oldalon megejtett bejegyzés mellé a Radical munkatársai a következő üzenetet mellékelték még:
És külön köszönet illeti a Prototype Army extrém lojalitású és önfeláldozó rajongóit, amiért támogatják a Radical Entertainmentet. Nélkületek nem jutottunk volna ennyire messzire.


Hallottátok srácok, nektek is szól a köszönet! A Prototype 2 konzolokra április magasságában jelent meg, a fentiek értelmében pedig a PC-s változatok július 24-én fognak a boltok polcaira kerülni.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Rohadtul várom. Előző rész is bitang jó volt.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Kell.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Naggggyon várós!

válasz erre
Prototype 2
9.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja