A Tomb Raider Xbox exkluzivitása nem a PlayStationt támadja

2014. augusztus 18.
1.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Microsoft azon üzleti megállapodása a Square Enix-el, miszerint a Rise of the Tomb Raider exkluzív kiadás lesz Xbox 360 és Xbox One konzolokra 2015 karácsonyán, nem egy támadás a PlayStation vagy bármely más platform ellen, mondta az Xbox főnöke Phil Spencer.

Az Eurogamer weboldal új interjújában Spencer elmondta, megérti a felháborodó visszajelzéseket az ellentmondásos megállapodásról, ami szerint a Rise of the Tomb Raider kizárólag Xbox platformokon jelenik meg először, de azt mondja, ez egy olyan szituáció, amivel mindenki nyer.

Ez tényleg nem a többi platform ellen irányul. Csak megnéztük a jövő karácsonyi portfóliónkat és azt mondtuk, ez egy olyan kiváló játék számunkra, amivel igazán naggyá tudunk válni. Ha visszatekintünk a franchise-ra és erre a megjelenésre, megláthatjuk micsoda felemelkedést jelent ez a játékvilágban. Boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek. Ez nem egy támadás senki ellen, csak egy olyan nekünk adódó alkalom volt, ami pont jól jött.

Spencer szintén tisztázta, hogy a Microsoft Rise of the Tomb Raider üzlete csak erre a játékra vonatkozik, a jövő exkluzív megjelenéseiről nem hoztak semmilyen potenciális döntéseket.

Az Eurogamer feltette a kérdést Spencernek, hogy amikor a Microsoft megkötötte a szerződést a Rise of the Tomb Raider-re, mint időleges-exkluzív játékra, azt egyfajta válasznak szánták-e a Sony Uncharted sorozatára. Spencer azt mondta, határozottan látja a hasonlóságot a Tomb Raider és az Uncharted között, és állítása szerint azzal, hogy felvették a Rise of the Tomb Raider-t időleges-exkluzív játékaik közé, felül tudják múlni az Uncharted 4: A Thief's End-et, ami szintén 2015-ben érkezik.

Spencer azzal folytatta, hogy a AAA kategóriás tér ma egy kemény piac, és az ilyen nagyságrendű alkuk azok, amikkel át lehet a nagy tumultuson keresztül préselni a játékokat.

Válaszul a Microsoft Tomb Raider Xbox exkluzív üzletkötésére, a PlayStation EU-s Jim Ryan azt mondta egy médiának adott interjúban, hogy a Sonynak nincs szüksége exkluzív címek vásárlására.
Rise of the Tomb Raider exkluzív kiadás lesz Xbox 360 és Xbox One konzolokra 2015 karácsonyán, nem egy támadás a PlayStation vagy bármely más platform ellen, mondta az Xbox főnöke Phil Spencer.'>
6 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 3 napja

Én megértem ezeket az exkluzív lépéseket, csak feleslegesnek tartom, ha csak időleges. Nekem pc-sként mondjuk jó, hogy jönni fog más platformra is.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 6 hónapja és 3 napja

Uncharted tökéletes szórakozás lesz jó időre, utána pedig érkezik a Tomb Raider is PS4-re. (: Egyébként való igaz, ha megnézzük a Gamescomot látszik, hogy a Sony mennyivel több saját címet készít és mennyi több saját stúdiót üzemeltet. Final Fantasy-t is lazán eladnák nekik, de mégse veszik meg, így hát kapnak PS-ről egy portot az Xbox tulajok. mosolygó smiley

Ronalddo: Pénzért. A Microsoft-nak és a Square Enix-nek is megéri, hiába nem tűnik úgy. Bár ez az ideiglenes exkluzivitás béna megoldás. Egyszer-kétszer ellövik, oké, ez már meg is volt, de utána már lassan ki venne Xboxot, ha tudja, hogy nem is exkluzív a cucc? Ezekből a befektetett pénzből akár saját játékot is finanszírozhatnának.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 6 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

Ronalddo

10 éve, 6 hónapja és 3 napja

fantis6 írta:
igen, mert mert minden rajongót támad röhögő smiley
Kb.röhögő smiley

Nem is értem hogy választhatták a leggyengébb szereplőt...

válasz erre

fantis6

10 éve, 6 hónapja és 3 napja

igen, mert mert minden rajongót támad röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

10 éve, 6 hónapja és 3 napja

Bírom ahogy a Sony mindig visszacsap!röhögő smiley

válasz erre
Rise of the Tomb Raider
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja