A Tokyo Game Show-n leplezik le Goichi Suda és Shinji Mikami horrorkalandját

2010. augusztus 24.
1.7941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a tegnapi napon osztotta meg velünk az Electronic Arts csapata, hogy a szeptember közepén megrendezésre kerülő Tokyo Game Show keretein belül szeretnék megejteni több alkotásuk bejelentését is, a mai napra virradóra pedig kiderült, hogy ezek közül az egyik immáron biztosan mi is lesz.

A hír címéből már kiderült, igen, a Goichi Suda, avagy Suda51 és a Resident Evil producer, Shinji Mikami legújabb, immáron két esztendeje készülő horrorjátékáról rántják majd le a leplet az EA emberei a japán kiállításon.

Mindezt maga David DeMartini, az EA Partners vezére jelentette be, aki az Eurogamer kíváncsiskodásaira határozottan kijelentette, hogy valóban az egyelőre cím nélküli horrorkaland kerül leleplezésre a Tokyo Game Show-n, amely korábban egy PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re készülő címként került be a köztudatba, legfrissebb információink szerint utóbbi platform azonban immáron nem szerepel a fejlesztési listán. Mindenesetre alig egy hónap múlva kiderül minden pontos és fontos információ a rejtélyes projektről, így csak várjunk kellő türelemmel.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 9 napja

Horrorjátééék? Ez kell nekem!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja