A THQ-nak is szándékában áll átnyergelni a free-to-play bizniszre

2012. június 11.
1.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Számba véve anyagi nehézségeit és az egymást követő kudarcokat, a THQ arra a következtetésre jutott, hogy a legjobb lesz kisebb sebességbe kapcsolni és pénznyelő játéktitánok helyett a szolidabb műfajok felé nyitni.

A Saints Row sorozat mögött álló vállalat a Gamasutrának elárulta, hogy hamarosan követik a Crytek példáját, s ők maguk is a gazdaságosabb megoldásokat, azaz a free-to-play és az "alacsony költségvetésű AAA címeket" részesítik majd előnyben.

Igen, az "alacsony költségvetésű AAA címek" kissé paradox fogalmán magam is megütköztem egy pillanatra, elvégre a tripla A-val ellátott alkotások tudomásom szerint gigászi pénzbefektetéseikről híresek - hogy mit értett ez alatt a THQ, azt egyelőre homály fedi.

Azt mindazonáltal már tudjuk, hogy a cég első "gazdaságosabb" eresztését a jövő márciusában érkező South Park: The Stick of Truthban tisztelhetjük. Emellett a THQ elárulta, hogy a free-to-play piacon is megvetik a lábukat, s nem is akárhogyan: elmondásuk szerint F2P-címeikkel különösen a következő generációs konzolokat kívánják meghódítani.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ez mekkora **** már bakker.szomorú smiley

válasz erre

rDAVE

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Már mindenhol F2P játékokat erőltetik. meglepődött smiley
A free-to-play egyenlő a mikrotranzakciós rendszerrel amit személy szerint szívből utálok. Azt látom hogy nekik megéri de nekem akkor sem kell.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja