A Thermaltake bemutatta új BigTyp Revo CPU hűtőjét

2012. július 15.
1.5621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Thermaltake az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a processzorhűtőinek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó Big Typhoon szériájának legfiatalabb tagja, ami a boltok polcaira Thermaltake BigTyp Revo típusjelzéssel fog megérkezni. A mai elvárásoknak megfelelően az új hűtési megoldás is egy univerzális felfogatókészlettel lett ellátva, aminek köszönhetően a termék egyaránt gond nélkül telepíthető az Advanced Micro Devices és az Intel alapú számítógépekbe is.

Az új Thermaltake BigTyp Revo kompatibilis az AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+ és FM1, illetve az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156, LGA1366 és LGA2011 foglalattal tervezett alaplapokkal, emellett a hivatalos adatlap tanulsága szerint 160 wattos hőmennyiség elvezetésére képes. A hűtőrendszer 148 X 141 X 105 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 530 grammos tömeg társul.

A központi feldolgozóra erősített, alumíniumból készített hűtőalapból a felgyülemlett forróságot öt darab réz hővezető cső szállítja el a nagy felületű, az alaplappal párhuzamosan pozicionált alumínium hűtőbordázathoz. A lehető legjobb hűtési hatásfog érdekében az előbb említett hővezető csövek közvetlenül a processzor felületével érintkeznek.

A folyamatos légáramlásról egy 120 X 120 X 25 milliméteres, PWM vezérlésű ventilátor gondoskodik, ami 800 RPM és 1800 RPM fordulatszámok között képes üzemelni, és maximális teljesítmény mellett 85,16 CFM légáramlást, illetve 20 dBA zajszintet produkál. A most bemutatott Thermaltake BigTyp Revo várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.

A Thermaltake bemutatta új BigTyp Revo CPU hűtőjét - 2. kép


A Thermaltake bemutatta új BigTyp Revo CPU hűtőjét - 3. kép

2 hozzászólás

wazko

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

totyak írta:
Ezek a hűtők valóban annyival jobbak, mint a normál gyári hűtők, hogy megérjék azt a plusz 50-60 eurós árat? Én pl. teljesen elégedett vagyok a gyári hűtővel.
Ezek a hűtők azoknak készülnek, akik bele vannak szerelmesedve a 0db-s hangba, egyébként ha extrémebb tuningot szeretnénk, akkor még mindig a vízhűtés a nyerőröhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ezek a hűtők valóban annyival jobbak, mint a normál gyári hűtők, hogy megérjék azt a plusz 50-60 eurós árat? Én pl. teljesen elégedett vagyok a gyári hűtővel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja