A Thermalright bemutatta új Archon CPU hűtőjét

2010. október 20.
3.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú hűtési megoldásairól ismert Thermalright az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hűtőrendszereinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a központi feldolgozók hűtésére lett kihegyezve, a boltok polcain pedig Thermalright Archon típusjelzéssel fog megjelenni. Az új processzorhűtőt egy univerzális felfogató mechanizmussal szállítja a gyártó, így egyaránt ideális választás lehet az Intel és az AMD rendszerek tulajdonosainak is.

Az új hűtőrendszer kompatibilis az Intel LGA775, LGA1156 és LGA1366, valamint az Advanced Micro Devices AM2, AM2+ és AM3 tokozású processzorokkal. A Thermalright Archon 155 X 53 X 170 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 806 grammos tömeg társul (ventilátorok és felfogató nélkül). A központi feldolgozó felületével egy C1100-as nikkelezett, rézből készült hűtőalap érintkezik, amiből a felgyülemlett forróságot hat darab hat milliméteres hővezető cső szállítja el a nagy felületű, szintén nikkelezett alumínium hűtőlamellákhoz. A folyamatos légáramlásról a Thermalright TY-140 típusjelzésű, 140 milliméteres ventilátora gondoskodik, ami 900RPM és 1300RPM fordulatszám között képes üzemelni, eközben teljesítménytől függően 19dB - 21dB zajszintet, valamint 56CFM - 73CFM légáramlást produkálhat.

A processzorhűtőhöz a cég mellékel még egy a 120/140 milliméteres ventilátorok rögzítésére szolgáló felfogatót, valamint a Chill Factor III névre keresztelt hővezető pasztáját is, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat az újdonság beszereléséhez. Az új Thermalright Archon várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


A Thermalright bemutatta új Archon CPU hűtőjét - 2. kép



A Thermalright bemutatta új Archon CPU hűtőjét - 3. kép

1 hozzászólás

Welar

14 éve, 8 hónapja és 2 napja

Szépek nem mondom, nekem is kellene már vennem egy ilyet, mert még mindig a gyári hűtésem van Intel Core2 procimon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja