A The Sims 3 is a Nintendo 3DS nyitójátékai között lesz

2011. január 21.
2.2001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts Inc.

EA Play divíziója örömmel jelenti be, hogy a komoly kritikai elismerésnek örvendő The Sims 3 Nintendo 3DS változata együtt debütál a konzollal, így egyike lesz a forradalmian új platformra megjelenő első játékoknak. A The Sims 3 Nintendo 3DS verziója - a videojátékok történetének első 3D kézikonzolos életszimulációja - a sorozatra jellemző funkciók és játékösszetevők, például a jellemvonások és a sokrétű építkezési lehetőségek mellett platformspecifikus újdonságok egész arzenáljával várja a játékosokat ? utóbbiakra példa a Nintendo 3DS arcfelismerő rendszere, a Nintendo 3DS technológiával közvetlenül együttműködő Karmabónuszok, valamint a simek megosztásának lehetősége a Nintendo StreetPass szolgáltatáson keresztül, annak hatókörén belül.

A játékosok tavaly ősszel megtapasztalhatták a The Sims 3 PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerre, valamint Nintendo DS és Wii platformra készített változatainak összetett és lebilincselő játékélményét. A Nintendo 3DS tavaszi debütálásával egy egészen új The Sims-élmény várja őket: a 3D szimuláció káprázatos világa!

Hozd létre 3D-s sim alteregódat a The Sims 3 játékban a Nintendo 3DS arcfelismerő technológiájának segítségével! Örökítsd meg önmagadat vagy a barátaidat a Nintendo 3DS kamera segítségével, és figyeld a varázslatot, amely játszható sim karakterekké változtat benneteket! Alakítsd át simjeid külsejét: változtasd meg frizurájukat és arcvonásaikat, cseréld le a ruhatárukat a stylus segítségével! A Nintendo StreetPass szolgáltatáson keresztül ezután megoszthatod simjeidet más Nintendo 3DS felhasználókkal.

Avatkozz be a The Sims 3 világának rendjébe a vadonatúj Karmabónuszok segítségével, és kavard fel minden eddiginél alaposabban simjeid unalmas hétköznapjait! Elég egy csuklómozdulat, és földrengés rázza meg simjeid világát, ha pedig ráfújsz a kézi konzolodra, pillangók seregét engedheted szabadon a játékban! A The Sims 3 számos új zónával várja simedet, amelyek telis-tele vannak különleges, felfedezésre váró új helyszínekkel, beépíthető telkekkel és közösségi lehetőségekkel. Szerezz új barátokat és próbáld ki a különféle hivatásokat, miközben végigkíséred simjeidet az élet rögös országútján ? sikereiddel különleges jutalmakat oldhatsz fel: új holmikat, öltözékeket és sok más érdekességet.

A The Sims 3 Nintendo 3DS változatát a The Sims Studio fejleszti. A The Sims 3 játékokkal kapcsolatos további tájékoztatásért látogass el a www.TheSims3.com oldalra! Csatlakozz a The Sims több mint húszezer tagot számláló Facebook rajongótáborához a hivatalos rajongói oldalon keresztül: www.facebook.com/TheSims.hu.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 16 napja

nyelvnyújtó smileymeglepett smileyszomorú smileyszomorú smileymosolygó smileymenő smileymenő smileyröhögő smileynyelvnyújtó smileymeglepett smiley há jaja

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 11 napja

Király!!menő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 19 napja

ezt a cikket miért multiplatformként jelölted meg?meglepett smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja