A The Last of Us-hoz hasonlít a The Order: 1886 közelharca

2014. február 18.
1.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy ma délután számíthatunk majd a The Order: 1886 legfrissebb mozgóképének érkezésére, ám még mielőtt megkaptuk volna a kérdéses videót, néhány újabb részlet szivárgott ki az alkotás kapcsán.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy a The Order: 1886 közelharcai olyanok lesznek, mint a The Last of Us harcrendszere, de üres szavak helyett az OnlySP magazin példákkal is szolgált, lévén ők már látták a játékot a gyakorlatban.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy például Sir Galahad az egyik jelenetben puskatussal vágja arcon ellenfelét, majd a fejét a falba verve hatástalanítja.

Egy másik harc során QTE-jelenetek segítségével kellett Galahad oldalán visszacsapni az ellenfélnek, majd ezt követően hősünk a földre teperte támadóját, és ezzel egyetemben a szívébe mártotta kését. Brutális jelenetek lesznek tehát a The Order: 1886-ban, ha harcról lesz szó!
The Order: 1886 legfrissebb mozgóképének érkezésére, ám még mielőtt megkaptuk volna a kérdéses videót, néhány újabb részlet szivárgott ki az alkotás kapcsán.'>
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 16 napja

Királyul levezették, hogy hogy néz ki a harcrendszer. Csak arról feledkeztek el, hogy van, aki a Tlou harcrendszerét sem ismeri.

válasz erre

csirkee

11 éve, 16 napja

Tény hogy már most nagyon komolyan néz ki!

válasz erre
The Order: 1886
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja