A The Creative Assembly feltétlenül támogatja majd a SteamOS-t: Linux-os Total War a láthatáron!

2013. október 10.
2.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy a Valve igencsak megfogta a PC-s fejlesztőcsapatokat a korábban bejelentett Linux-alapú SteamOS segítségével, a nagyszerű Total War-sorozattal megismert The Creative Assembly ugyanis például már most bejelentette feltétlen támogatását.

Minderről Rob Bartholomew, avagy a Total War-sorozat igazgatója számolt be a PCGamesN magazin munkatársainak, aki kiemelte, hogy egyetlen okot sem lát arra, hogy miért ne támogatnák a SteamOS-t.

Rob szerint korábban már volt Mac-es portja is a Total Warnak, így csak jól jöhetnek ki belőle, ha egy újabb operációs rendszerre is elkészítik majd a sorozat egyes epizódjait.

Ez tudjátok mit jelent konyhanyelven, ugye? Bizony, nagyjából azt, hogy a jövőben Linux-ra is megjelenhet korunk egyik legjobb történelmi stratégiája!
4 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 2 napja

Én örülnék, ha tovább népszerűsödne a linux. Több értelmét látom, mint az ios-nek.

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Szerintem a Linux terjeszkedése a játékok terén jó dolog. Így a PC megint kezd képbe kerülni, még ha nem is a Windows-szal.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Lassan Linux lesz a gamer gépeken is... röhögő smiley

válasz erre

teferenc

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

ja ja ez így van mosolygó smiley a valve az aki leginkább előre lendíti a linux szekerét és húzza felfelé az elterjedését a linuxnak mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja